1 porsjon torskefilet
5-6 buketter med brokolli
1 gulrot
1 vårløk
1 dl kremfløte/Creme Fraisch
1 liten dill
Salt/pepper/buljong
Kok torskefileten i litt store terninger brokkoli og gulrot i skiver i litt lettsaltet vann i 10 minutt til fisken er nesten klar. Sil alt lett fra og la de være litt ca 0,5 dl vann igjen i pannen (eller, om du gjør som meg og silte vekk alt ved en feiltakelse, så ta litt vann i pannen med litt salt/fiskebuljong for å få litt småsalt fiskesmak)
Tilsett 1,5 dl kremfløte og la dette koke litt opp sammen med dillen. Tilsett litt over halvparten av brokkolien og kjør dette raskt i stavmikseren. Tilsett fiskbitene (Dersom du, som meg, kokte fisken rett fra fryseboks, så del den nå i litt store biter) og resten av grønnsakene og la dette koke i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar