1 porsjon
1/3 brokkoli
1,5 dl kremfløte
2 skiver bacon i små biter
1/2 ts soyasaus
paprikapulver, salt, pepper
Kok brokkolitopper møre i lettsaltet vann i 5-10 min.Mens brokkolien koker, pisker du sammen 1 dl kremfløte, soyasaus, paprikadryss, salt og pepper til en salt krem. Den blir ikke helt stiv, men pisk den ganske luftig.
"Nuke" baconbitene i mikrobølgeovnen til de er sprøstekt.
Når brokkolien er ferdig kokt, moses den sammen med 1/2 dl kremfløte med stavmikser til en tykk velling, evt tilsett litt mer vann til en suppe. Server en stor klatt med "krem" og dryss baconbitene over.
I forhold til bildet, så var det nok litt for mye krem, for omtrent halvparten ble liggende igjen på tallerkenen når jeg var ferdig
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar