torsdag 28. februar 2013

Pølser med rød pesto

2 porsjoner
3 pølser av god kvalitet med mye smak (mest mulig kjøtt, minst mulig tilsatt andre ingredienser)
1 squash
2 små løk
1/2 purre
2 tomater
2 ss rød pesto
1,5 dl kremfløte

Skjær opp grønnsakene i terninger/skiver og legg i ildfast form. Bland sammen rød pesto og kremfløte og hell over grønnsakene. Skjær opp pølsene i biter og legg over. Stekes i 15-20 min ved 200 grader (tok ikke tiden, tok ut maten da pølsene var stekt).
Har laget noe lignende tidligere, men denne gangen var det den røde pestoen som gjorde susen. Brukte ikke salt/krydder siden jeg visste pølsene var krydret i seg selv.

(Glemte å ta bilde, men det er stort sett som tidligere bilder av squash/løk-grønnsakseng)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar