søndag 29. juli 2012

LC Pannacotta med bringebær

6 porsjoner (2,5 g karbohydrat, 210 kcal pr pers ((Mengden på bildet er laget for 4 personer, ikke 6. )
Panna Cotta
2 gelantinplater
3 dl fløte
3-4 ss sukrin melis (til pannacottaen)
1/4 vaniljestang

Bringebærsaus
1 eske med bringebær
1-2 ss sukrin melis (til bringebærsausen)

Bløtlegg gelantinplatene i 10-15 minutt. Kok opp fløten og tilsett sukrin, skrap av vaniljefrøene fra en vaniljestang. La gelantinplatene renne av seg, og rør inn i fløten. Når de er helt oppløst, fordel rører oppi 6 små former. Sett i kjøleskapet noen timer før servering.

Rør sammen bringebærene sammen med 1-2 ss sukrin og server til Panna Cottaen. Pynt evt med litt mynteblader.

Etter en aldri så liten smaksprøve, vil jeg anbefale å ikke legge bringebær oppi slik jeg har gjort på bildet, og heller legge den rørte-bringebær-sausen pent som pynt på fatet, og bare ha 1-2 som pynt på den stivnede massen, eller sånn at hver enkelt kan forsyne seg, for bringebærene stjal mye av den gode Penna Cotta smaken. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar